FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ? MILTON JUNIOR AKADÉMIA!

A magolás felejtős, segítünk, hogy megtanulj tanulni! Jelentkezz egyetemi felvételi előkészítőnkre!

MILTON JUNIOR AKADÉMIA

Minél előbb szeretnéd letenni a nyelvvizsgát? Tartasz az érettségitől? Bár tudod az anyagot, mégis bizonytalan vagy? Segítünk! Vegyél részt a Milton tanulási programjában, hogy ne legyen akadály sem a röpi, sem a nagydoga, de még az érettségi és a nyelvvizsga sem!

A kurzus során megtudod, milyen a Te személyes tanulási stílusod, hogy tanulsz a leghatékonyabban. Kijelölheted a saját személyes céljaidat, és megtanulhatod szervezni az idődet rövid- és hosszútávon, hogy a legügyesebben végezz a feladataiddal. A 13 hetes kurzus alatt “élesben”, a jelenlegi iskolai feladataiddal gyakoroljuk a helyes tanulást. Vagyis: plusz munkát alig igényel az, hogy megtanulj jól tanulni.

Ha bárhol elakadsz, a Junior Akadémia résztvevőjeként oktatóinkat és mentorainkat rendelkezésre állnak e-mailen keresztül!

Nagyobb hatékonyság, jobb jegyek, több szabadidő: ez vár Rád a Milton segítségével.

A kurus 13 alkalomból áll, csütörtökönként 16:30 – 18:00 óra között kerül megtartásra.

A teljes kurzus ára mindössze 24 900 Ft.

KERESS MINKET, SEGÍTÜNK!

junior@uni-milton.hu | 06 1 454 7610

Bízunk benne, hogy minden érdeklődőnk 2020 szeptemberétől aktív hallgatónk leszel, addig is,

Sikeres jelentkezést, felvételit kívánunk!

 

JUNIOR AKADÉMIA - KURZUS PROGRAM

I

1. Kurzus indítás

Az első alkalommal megismerkedsz a Junior Akadéma tematikájával, illetve, az általános, tanulással kapcsolatos tudnivalókat tekintjük át.

&

2. Célmeghatározás

Úgy érzed, Neked nehezebb megy a tanulás, mint másoknak? Ne aggódj, valószínűleg a tanulási módszered nem a leghatékonyabb. Közösen feltérképezzük, mire van szükséged!

3. Időbeosztás

Mi az, amiből a legszegényebbnek és a leggazdagabbnak is pontosan ugyanannyi áll rendelkezésre egy nap? Az idő! Az időgazdálkodás az egyik kulcsa a tanulásnak, azonban nehéz feladat: segítünk Neked jól csinálni!

4. Lényegkiemelés

Munka? Tanulás? Bármelyikről is legyen szó, a hatékonyság kulcsa a lényegkiemelés képessége. Módszertant mutatunk a kulcselemek, kulcsgondolatok kiemelésére, hogy gyosabb legyél!

l

5. Vázlatírás

Sikeres vizsgák fotografikus memória nélkül? Hát hogyne! Nincs más dolgod, csak összefoglalni, papírra vetni a lényegi infromációkat – a megfelelő struktúrába szedve. Ebben lesz segítségedre az ötödik alkalom.

6. Fókusz

Pont a legrosszabbkor jelent meg az új epizódja a kedvenc Youtube-berednek, esetleg kijött a legújabb kiegészítő a kedvenc játékodhoz? Ne hagyd, hogy eltereljék a figyelmed, Te vagy az erősebb! A hatodik alkalommal a figyelemről, fókuszról lesz szó.

v

7. Az emlékezet

Biztos hallottál már arról, hogy agyunk mindössze 10%-át használjuk. Bár ez ebben a formában nem igaz, mégis, vannak módszerek, amivel nagyon gyorsan leszel képes rögzíteni, majd később felidézni a tudnivalókat. Meg fogsz lepődni, mikre vagy képes!

w

8. a Gondolat-rendszerezés

Ha a vizsgák az előtted álló csaták, akkor a hadsereged a tudásod. De nincs működő hadsereg rend, fegyelem és rendszer nélkül! Ahogy a hadviselésnek, úgy a tudás rendszerezésének is megvan a megfelelő módszertana – ezt fogod a 8. alkalommal elsajátítani!

9. Tanulási szokások

Milyen az ideális környezet a tanuláshoz? Agyunk mennyi idő alatt regenerálódik? Jó-e az, ha 24 órából 20-at végigtanulunk, aztán a párna alá tesszük a könyvet? A 9. alkalom során megkapod a válaszokat!

10. Mozgatórugó

Miután átvettük a “Hogyan és mit tegyünk?” kérdésre a válaszokat – meghatároztuk a feladatokat, teendőket, megtanultuk a módszereket -, a 10. alkalommal a MIÉRT? kérdésre keressük, majd találjuk meg a választ – közösen.

11. #Milegyek-hanagyleszek?

Milyen irányba menj tovább? Egyáltalán, milyen irányok léteznek? Segítünk eligazodni a képzések dzsungelében, sőt, a lehetséges pályákat is bemutatjuk Nektek!

k

12. Vizsgahelyzet

Mindent tudunk, már csak egy dolgot kell megtanulnunk: szembenézni a számonkéréssel, a farkasbőrbe bújt báránnyal! A 12. alkalom során megmutatjuk, hogyan fordítsd át a negatív vizsgadrukkot pozitív energiává!

N

13. Kurzus zárás

Közösen, lezárjuk a kurzust: összefoglajuk a hallottakat, átnézzük még egyszer a tanult módszereket, és átismételjük újra a legfontosabbakat.

Jelentkezés a Junior Akadémiára

Témája: tanulásmódszertan. Egyetemi oktatók, szaktanácsadók adják át a hatékony tanulás módszertárát, mutatva egy eszközpalettát, melyet alkalmazva  jelentősen könnyebb és hatékonyabb lesz a felkészülés az érettségire, felvételire.  

A 13 héten át tartó kurzus ára mindössze 24 900 Ft. Kurzus alkalmak: csütörtökönként 16:30-18:00.

Jelentkezni a jelentkezési lap elküldésével lehetséges.

Kérdésed van? Keress minket, segítünk! junior@uni-milton.hu | 06 1 454 7610

Ismerd meg keresztféléves képzéseinket!

Frissen végeztél az alapképzéssel? Mesterképzést keresel? A Milton Friedman Egyetemen megtalálod! 

Our Services

Building Construction

Lorem ipsum dolor sit amet

Foundation Work

Lorem ipsum dolor sit amet,

Tear-downs & Haul-offs

Lorem ipsum dolor sit amet,

Site Management

Lorem ipsum dolor sit amet,